ISO 13810:2022
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٢٦ أكتوبر ٢٠٢٢
Tourism and related services — Visits to industrial, natural, cultural and historical sites — Requirements and recommendations
ملفات الوثيقة ISO 13810:2022
الإنجليزية
12 صفحات
الإصدار الحالي
27.0 BHD
مجال الوثيقة ISO 13810:2022
This document establishes general requirements and recommendations for service providers that offer guided or self-guided visits in order to enable visitors to learn:
— about the characteristics of the cultural, historical or natural value of a tourist site; or
— how a service, an activity or a product is developed now or was developed in the past (i.e industrial tourism).
This document applies to tourist visits and related services, facilities, equipment and operations that can affect the quality and safety of the visit and/or the experience of the visitors.
This document does not apply to natural protected areas for which ISO 18065 applies, or to recognized museums.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
![GSO Standard](https://static.gso.org.sa/gso-uicore/assets/images/logo_gso_sml.png)
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
![BH Standard](https://static.gso.org.sa/gso-uicore/assets/images/logo_bh_sml.png)
![GSO Standard](https://static.gso.org.sa/gso-uicore/assets/images/logo_gso_sml.png)
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
![BH Standard](https://static.gso.org.sa/gso-uicore/assets/images/logo_bh_sml.png)
![GSO Standard](https://static.gso.org.sa/gso-uicore/assets/images/logo_gso_sml.png)
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
![GSO Standard](https://static.gso.org.sa/gso-uicore/assets/images/logo_gso_sml.png)
اعتمدت مؤخراً
ISO/IEC 23090-31:2025
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Coded representation of immersive media — Part 31: Haptics coding
![ISO Standard](https://static.gso.org.sa/gso-uicore/assets/images/logo_iso_sml.png)
![IEC Standard](https://static.gso.org.sa/gso-uicore/assets/images/logo_iec_sml.png)
ISO/CIE 8995-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Light and lighting — Lighting of work places — Part 1: Indoor
![ISO Standard](https://static.gso.org.sa/gso-uicore/assets/images/logo_iso_sml.png)
ISO 6579-4:2025
مواصفة قياسية دولية
Microbiology of the food chain — Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella — Part 4: Identification of monophasic Salmonella Typhimurium (1,4,[5],12:i:-) by polymerase chain reaction (PCR)
![ISO Standard](https://static.gso.org.sa/gso-uicore/assets/images/logo_iso_sml.png)
ISO 9466:2025
مواصفة قياسية دولية
Railway applications — Coating of passenger rail vehicles
![ISO Standard](https://static.gso.org.sa/gso-uicore/assets/images/logo_iso_sml.png)